Wanneer je voor het eerst een sport gaat beoefenen, wil je natuurlijk weten of het iets voor jou is. Daarom is het altijd aan te raden om een proefles te nemen. Dit is de ideale manier om te ontdekken hoe je het vindt. Ook als het gaat om personal training doe je er goed aan om dit eerst te proberen. Bij Health-Y-Fit ben je in de gelegenheid om een proefles te nemen. Een gratis proefles voor EMS training en personal training? Hier lees je meer over jouw mogelijkheden.

Probeer hier je eerste EMS training

Je kunt bij Health-Y-Fit ook terecht voor EMS training. EMS staat voor Electrical Muscle Stimulation, oftewel: elektrische spierstimulatie. Bij deze training draait het om elektroden die op het lichaam zitten. Deze worden via een machine aangestuurd: dit gebeurt draadloos. De training kent twee fases: de ontspanningsfase en de aanspanningsfase. De spieren hebben rust tijdens de ontspanningsfase en moeten kracht leveren tijdens de aanspanningsfase.

Welke oefeningen je spieren moeten uitvoeren tijdens de aanspanningsfase gebeurt op basis van jouw voorkeur. Gewoonlijk bestaat een EMS training uit 10 tot 12 verschillende oefeningen. Welke dit zijn bespreek je vooraf met je personal trainster. Omdat je te maken hebt met EMS impulsen, zijn de oefeningen zwaarder voor je spieren dan normaal. Ook kan de trainer ervoor kiezen om extra materialen te gebruiken zoals gewichten of elastieken. Een groot voordeel is dat een EMS training slechts 20 minuten duurt. Een gratis proefles aanvragen voor EMS training kan hier!

Personal training: start met een gratis proefles

Wil je graag sporten maar merk je dat je de motivatie mist om naar de sportschool te gaan? Dan is het mogelijk een aanrader om voor personal training te kiezen. Op deze manier kies je voor een stok achter de deur: je personal trainster zorgt voor de nodige motivatie om jouw doelen te behalen. Het begint met het opstellen van een op maat gemaakt trainingsschema: bij personal training train je altijd binnen je eigen kunnen, waardoor je op een prettige manier aan de slag gaat om je doel te behalen.

Conditie opbouwen, spiermassa vergroten of afvallen: het zijn allemaal doelstellingen die je samen met je personal trainster gaat behalen. Op basis van het op maat gemaakte trainingsschema worden er lessen ingepland. Je kunt de lessen in de studio volgen, maar je kunt er ook voor kiezen om personal training aan huis te doen. Je bespaart hiermee veel tijd én je kiest ervoor om te trainen in je eigen, vertrouwde omgeving. Hier vraag je gemakkelijk een gratis proefles aan voor personal training!

Vraag hier jouw gratis proefles aan en ervaar zelf de voordelen

Een gratis proefles aanvragen biedt veel voordelen. Je kunt tijdens een eerste les ervaren hoe jij EMS training of personal training vindt, en je kijkt ook direct of er een klik is met je personal trainster. Je zit nog nergens aan vast, maar kunt volledig vrijblijvend bepalen of deze manier van trainen bij jou past. Ook de gratis proefles kan op locatie worden gegeven, maar ook bij jou thuis: waar jij je prettig bij voelt!