Wanneer je voor het eerst een sport gaat beoefenen, wil je natuurlijk weten of het iets voor jou is. Daarom is het altijd aan te raden om een afspraak te maken voor een intake gesprek. Dit is de ideale manier om te ontdekken hoe je het vindt.


Personal training: start met een gratis intakegesprek

Wil je graag sporten maar merk je dat je de motivatie mist om naar de sportschool te gaan? Dan is het mogelijk een aanrader om voor personal training te kiezen. Op deze manier kies je voor een stok achter de deur: je vrouwelijke personal trainer zorgt voor de nodige motivatie om jouw doelen te behalen. Het begint met het opstellen van een op maat gemaakt trainingsschema: bij personal training train je altijd binnen je eigen kunnen, waardoor je op een prettige manier aan de slag gaat om je doel te behalen.

Conditie opbouwen, spiermassa vergroten of afvallen: het zijn allemaal doelstellingen die je samen met je vrouwelijke personal trainer gaat behalen. Op basis van het op maat gemaakte trainingsschema worden er lessen ingepland. Doordat de lessen aan huis gegeven worden  bespaart je veel tijd én je kiest ervoor om te trainen in je eigen, vertrouwde omgeving. Hier vraag je gemakkelijk een gratis intakegesprek aan voor personal training!

Vraag hier jouw gratis intakegesprek aan