Heb je behoefte aan persoonlijke aandacht tijdens het trainen? Wil je jouw doelstellingen echt halen? Jouw personal trainer staat voor je klaar! Ik kom ook graag bij jou langs in je woning of in de buitenlucht, om samen aan de slag te gaan met jouw persoonlijk trainingsschema. Ontdek hier alle voordelen van werken met een personal trainer en ontdek hoe jij hiermee kunt starten.

Ontdek alle voordelen van een personal trainer

Wat zijn de belangrijkste reden om een personal trainer in te schakelen? Hier vind je de grootste voordelen op een rij:

  1. Één op één aandacht: een personal trainer stelt aan de hand van jouw wensen en niveau een op maat gemaakt trainingsschema op met oefeningen die binnen jouw bereik liggen.
  2. Personal training aan huis: wie zegt dat je langs de sportschool moet komen om te trainen? Jouw personal trainer komt graag bij je langs om je aan huis te begeleiden.
  3. 100% motivatie: met een personal trainer weet je zeker dat je motivatie houdt om te sporten. Je hebt tenslotte een stok achter de deur.
  4. Voor elke doelstelling: het maakt niet uit wat het doel is dat je wilt bereiken, jouw personal trainer staat voor je klaar.
  5. Bespaar tijd en zie snel resultaat: twee keer per week een uur trainen met jouw personal trainer zorgt er al voor dat je sneller tot je gedroomde resultaat komt.

Kies voor gemak: kies voor trainen aan huis

Jouw personal trainer staat voor je klaar om je te begeleiden: in één rechte lijn naar je doel. Op basis van jouw wensen en niveau wordt een persoonlijk plan gemaakt, met daarbij een passend trainingsschema. Wil je optimaal tijd besparen en train je het liefst in een vertrouwde omgeving? Dan komt je personal trainer graag bij je langs. Bij Health-Y-Fit bieden we lessen aan huis aan: fit worden kan op jouw voorwaarden!

Omdat je echt één op één aandacht krijgt en er een persoonlijk trainingsschema voor je wordt opgesteld, is het een kwestie van tijd voordat je jouw doel bereikt. Fit worden, conditie opbouwen, afvallen: het zijn stuk voor stuk redenen om te kiezen voor personal training met professionele begeleiding middels persoonlijke aanpak, waar echt aandacht is voor jouw wensen. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om te trainen op locatie.

Je kunt op je gemak kennismaken met een personal trainer: bij Health-Y-Fit bieden we dan ook een gratis intake aan. Dit is de perfecte manier om te ontdekken of deze manier van trainen bij jou past. Samen kijken we naar je doelstelling en kijken welke oefeningen hierbij passen. Het maakt niet uit of je graag wilt afvallen, een betere conditie wilt opbouwen of dat meer spiermassa wilt opbouwen. Op basis van een op maat gemaakt schema gaan we aan de slag om snel resultaat te halen! Vraag gemakkelijk en snel een intake aan bij jouw personal trainer!