Ben jij op zoek naar EMS training Amersfoort? Hier helpen we je graag verder! We geven niet alleen training in onze studio in Amersfoort, maar we geven ook graag personal training bij jou aan huis. Zo kies jij voor de manier van trainen die jij prettig vindt en weet je zeker dat je de beste resultaten behaalt. Woon je in Amersfoort? Het voordeel van EMS training Amersfoort is dat je gemakkelijk op locatie kunt trainen en het optimale uit alle oefeningen kunt halen. Meer weten? Ontdek alles over EMS training bij Health-Y-Fit op deze pagina en vraag gemakkelijk en snel jouw gratis proefles aan!

Maak kennis met de voordelen van EMS training

Met EMS training Amersfoort ga je in onze studio aan de slag met het uitdagen van jouw spieren. Het maakt niet uit hoe fit en vitaal je bent: EMS training is voor iedereen. EMS werkt door middel van elektroden. Tijdens de training draait het om de afwisseling tussen ontspanning en aanspanning. Tijdens de fase van ontspanning hebben je spieren rust, terwijl ze in de fase van aanspanning juist kracht moeten leveren. De training is uitdagend, omdat je op weerstand stuit van de EMS impulsen. Je kunt er samen met je trainster voor kiezen om extra materiaal toe te passen, zoals elastieken of gewichten.

Steeds meer mensen zien het nut van EMS training: daarom bieden we het ook in Amersfoort aan! De training zorgt ervoor dat de spieren extra worden uitgedaagd, wat resulteert in een hogere vetverbranding en een verminderd vetpercentage. Ook mooi meegenomen: je bouwt een beter conditie op en je voelt je een stuk meer vitaal. EMS training Amersfoort is dan ook voor iedereen die wil werken aan zijn of haar conditie. Met een personal trainster die voor je klaar staat ga je optimale resultaten behalen!

Doe de training op jouw manier

Een belangrijk voordeel van EMS training: je doet het altijd op jouw tempo en jouw manier. Vooraf zit je samen met je personal trainster van Health-Y-Fit om de oefeningen te bepalen; deze worden op jouw ervaring en voorkeuren afgestemd. Je kunt er ook voor kiezen om de workout te doen zonder specifieke trainingsvoorkeur. Met een personal trainster aan de zijlijn die de training persoonlijk en daardoor enorm effectief maakt, ben je in staat om in korte tijd grote stappen te zetten en mooie resultaten te behalen.

Heb je last van nek- of rugklachten of voel je regelmatig pijntjes in je schouder? Dit betekent niet dat je niet in staat bent om te trainen. In dit geval moet je op zoek gaan naar een vorm van training waarmee je deze spiergroepen aanpakt. EMS training Amersfoort is een echte uitkomst: deze training zorgt ervoor dat je spieren getraind worden en verminderen deze klachten. Alles wat je nodig hebt om sterker, fitter en vitaler te worden komt terug in de EMS training. Waar wacht je nog op? Je kunt er natuurlijk voor kiezen om eerst een proefles aan te vragen: zo maak je kennis met EMS training Amersfoort en alle voordelen die hierbij komen kijken.