Of je nu aan je conditie wilt werken, wilt afvallen of simpelweg weer fit wilt worden: dat kan vaak op heel veel manieren. Maar wat als er nu een manier is waarop je al deze dingen in één kunt doen, zonder dat dit je veel tijd kost? Met EMS training Zeist kies je voor training bij jou in de buurt, met oefeningen die bij aansluiten. Zo ga je echt stappen zetten en boek je indrukwekkende resultaten. Wat is EMS training precies, wat zijn de voordelen en wanneer is dit voor jou de beste keuze? Dat lees je allemaal hier!

EMS: Electrical Muscle Stimulation

EMS staat voor Electrical Muscle Stimulation: dit betekent dat jouw spieren gestimuleerd worden met behulp van elektroden. Deze elektroden worden middels een vest op je lichaam geplaatst en kunnen draadloos worden bestuurd vanaf een machine. Een training van 20 minuten bestaat uit 10 tot 12 oefeningen, welke jij moet uitvoeren, met of zonder materialen zoals elastiek of gewichten. De trainer geeft je EMP impulsen, waardoor het voor je spieren zwaarder is om oefeningen uit te voeren.

De oefeningen die je uitvoert worden vooraf met je personal trainster besproken en voldoen aan je eigen voorkeur en jouw niveau. Een andere optie is om de training zonder specifieke voorkeursoefeningen te starten. Een belangrijk voordeel is dat je EMS training in Zeist helemaal op jouw manier kunt doen. De personal trainster is altijd in de buurt om je te helpen en begeleiden, zodat je de oefeningen goed uitvoert en je de beste resultaten behaalt.

De training kent twee fases: de aanspanningsfase en de ontspanningsfase. Tijdens de aanspanningsfase moeten je spieren hard werken en kracht geven gedurende de oefeningen. Tijdens de ontspanningsfase krijgen je spieren rust.

De waarde van een personal trainster

Niet iedereen heeft evenveel tijd om de trainen en daarom is EMS training juist zo’n enorme aanrader. Want met een sessie van 20 minuten behaal je al in korte tijd indrukwekkende resultaten. Wie zegt dat je elke dag uren in de sportschool moet staan om resultaat te behalen? Met EMS training Zeist kun je zowel op locatie als bij jou thuis je oefeningen doen met de EMS machine. Jouw personal trainster komt graag bij je langs om met je aan de slag te gaan.

Een personal trainster is een toegevoegde waarde bij het volgen van EMS training. Je begint niet alleen op het juiste niveau, maar je bouwt dit ook goed op, onder de juiste begeleiding. Zo maak je de juiste stappen en ben je in staat om heel snel de beste resultaten te behalen, ongeacht wat je doel is. Vetverbranding, snellere spieropbouw of simpelweg het verbeteren van je vitaliteit: het kan allemaal met EMS training Zeist.

Vraag hier een proefles aan

Interesse in deze training? Je hoeft niet meteen een abonnement af te sluiten waar je aan vast zit. Bij Health-Y-Fit kun je er ook voor kiezen om eerst een proefles te nemen. Tijdens de proefles maak je kennis met EMS training en ervaar je of het iets voor jou is. Je vraagt hier eenvoudig en snel een intake aan voor een proefles: wij gaan direct voor je aan de slag!