Je wilt graag conditie opbouwen of afvallen, maar je weet niet goed waar je moet beginnen of welke oefeningen hierop aansluiten. Misschien wil je spiermassa opbouwen en sterker worden, maar loop je vast omdat je niet snel genoeg resultaat ziet. De oplossing? Een gratis personal proefles aanvragen! Je maakt kennis met je personal trainster, die jou persoonlijk helpt om jouw doelen te behalen. Hier ontdek je alle voordelen van personal training én lees je meer over je mogelijkheden met een gratis proefles.

Health-Y-Fit: jouw personal trainster voor iedere doelstelling

Bij Health-Y-Fit bieden we training op maat aan waar persoonlijke aandacht voorop staat. Jouw personal trainster stelt, op basis van jouw wensen en doelen, een persoonlijk schema op met oefeningen die hier perfect op aansluiten. Samen ga je aan de slag met dit schema en krijg je gedurende de trainingen de nodige handvatten om het maximale uit je training te halen. Bij Health-Y-Fit kijken we altijd naar je niveau en zorgen we ervoor dat je binnen je eigen kunnen traint. Dit maakt het niet alleen veel leuker, maar zorgt er ook voor dat je op jouw tempo het gewenste resultaat behaalt.

Een personal trainster helpt en motiveert je bij het trainen: dit is precies wat je nodig hebt om fysiek en mentaal stappen te zetten. Ga je alleen trainen, dan loop je tegen meerdere zaken aan. Zo weet je niet altijd of je wel de juiste oefeningen doet, of je ze goed uitvoert en daarnaast is het lastig om jezelf te motiveren. Deze zaken zijn verleden tijd met het inschakelen van een personal trainster. En met een gratis personal proefles ga je dit zelf ervaren. Jouw personal trainster van Health-Y-Fit biedt:

  • 1 op 1 training: je krijgt altijd één op één aandacht, waardoor je altijd effectief traint, de oefeningen goed uitvoert en het optimale resultaat behaalt;
  • Goede begeleiding: omdat je een op maat gemaakt trainingsschema krijgt, train je binnen je eigen kunnen en wordt je hier stap voor stap bij begeleidt;
  • Tijdsbesparing: wist je dat jouw personal trainster ook bij jou thuis komt voor trainingen? Je hoeft hierdoor niet naar de sportschool te gaan; zo bespaar je tijd.

Trainen doe je op een plek die voor jou goed voelt

Om alles uit je training te halen, train je op een plek die voor jou prettig voelt. Dat kan de sportschool zijn of onze studio in Amersfoort, maar ook je eigen woning. Jouw personal trainster van Health-Y-Fit komt graag bij je langs om aan huis te trainen. Train in je eigen, vertrouwde omgeving, bespaar reistijd én behaal sneller resultaat. Bij Health-Y-Fit krijg je altijd persoonlijke aandacht en profiteer je van één op één training. Het is slechts een kwestie van tijd voordat je resultaat gaat zien. Wil je fit worden, afvallen, conditie of spiermassa opbouwen? Persoonlijke begeleiding zorgt ervoor dat je verder komt in kortere tijd. Een gratis personal proefles aanvragen doe je hier!

Bij de gratis proefles ga je ervaren hoe het voor jou is om met een personal trainster van Health-Y-Fit aan de slag te gaan. Daarna is het aan jou om te bepalen of je hiermee verder wilt gaan. Je kunt eenvoudig en snel een strippenkaart aanschaffen waarmee je profiteert van training aan huis. Bekijk ook onze andere mogelijkheden met een personal trainster!